Вісім азіатських лоукостерів об'єдналися в найбільший альянс в світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вісім азіатських лоукостерів об'єдналися в найбільший альянс в світі

Фондовий ринок
1083
Вісім бюджетних азіатських авіаперевізників, включаючи “дочки” японської ANA Holdings і сінгапурської Aingapore Airlines, повідомили про підписання угоди про створення найбільшого альянсу в галузі.
Як повідомляє видання Business Standard, в альянс входять компанії Scoot і Vanilla Air, а також Tiger Airways, Tiger Airways Australia, Nok Airlines PCL і NokScoot, Cebu Pacific і Jeju Air.
Згідно з умовами договору, клієнти авіакомпаній зможуть забронювати квитки в 160 міст регіону на сайті будь-який з компаній.
Підкреслюється, що найбільші лоукостер Азіатсько-Тихоокеанського регіону, включаючи AirAsia, Jetstar і IndiGo, не беруть участі в альянсі, який є спробою консолідації зусиль невеликих бюджетних перевізників для більш успішної конкуренції з великими гравцями.
Також наголошується, що мова не йде про повномасштабне партнерство, як у випадку з альянсами Star Alliance, Oneworld або SkyTeam. Зокрема, альянс не має на увазі укладення код-шерінгових угод, надання взаємного доступу до залів підвищеної комфортності в аеропортах або обміну бонусними балами.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас