У мессенджері Telegram тепер можна редагувати повідомлення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У мессенджері Telegram тепер можна редагувати повідомлення

Технології&Авто
288
У мессенджері Telegram нарешті з’явилася можливість редагування повідомлень. Функція доступна як в особистому листуванні, так і в групових чатах, йдеться в офіційному блозі сервісу.
Нова функція доступна в додатках на iOS і Android, а також в десктопній версії месенджера Telegram. Щоб змінити повідомлення, необхідно його виділити і натиснути відповідну кнопку – «Редагувати». Після редагування поруч із повідомленням активується ярлик «Відредаговано». Змінювати повідомлення можна протягом двох днів після відправки.
У групових чатах з’явилася можливість згадувати співрозмовників, набравши @ і вибравши потрібну людину зі списку учасників. В такому випадку адресат отримує повідомлення навіть в тому випадку, якщо відключив повідомлення в цьому чаті. Розробники месенджера також додали в меню прикріплення швидкий доступ до вбудованих ботів.
«Чим частіше ви їх [ботів] використовуєте, тим вище вони піднімуться. Зрозуміло, ви побачите тільки тих ботів, яких використовували хоча б раз », – йдеться в блозі Telegram.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас