"Укрпошта" попереджає про використання її назви кібер-шахраями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрпошта" попереджає про використання її назви кібер-шахраями

Кримінал
330
Українське державне підприємство поштового зв’язку “Укрпошта” попереджає громадян про випадки шахрайства з використанням назви підприємства та елементів корпоративного стилю, повідомляється на офіційному сайті “Укрпошти”.
“У мережі Інтернет та в друкованих виданнях з’явилася велика кількість оголошень, які пропонують громадянам сумнівні послуги, роботу зі склеювання конвертів, а також намагаються збирати персональні дані і реквізити банківських карток під виглядом неофіційного дистанційного працевлаштування”, – йдеться в повідомленні.
“Укрпошта” підкреслює, що не має відношення до подібного роду оголошенням і просить громадян по можливості повідомляти про них правоохоронні органи, а також дзвонити на гарячу лінію держпідприємства.
Нагадаємо, “Укрпошта” входить в сферу управління Міністерства інфраструктури України і є національним оператором поштового зв’язку в країні. “Укрпошта” надає понад 50 видів послуг через 12 тисяч відділень по всій Україні. Штат компанії налічує близько 76 тисяч співробітників.
“Укрпошта” щорічно здійснює обробку і доставку споживачам більше 240 мільйонів поштових відправлень, 16 мільйонів посилок і відправлень з оголошеною цінністю, 15 мільйонів переказів, а також доставляє більше 83 мільйонів пенсій.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас