Гройсман: В першу чергу планується навести порядок на митниці і в газовидобутку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман: В першу чергу планується навести порядок на митниці і в газовидобутку

Казна та Політика
480
Для відновлення зростання української економіки Кабінет міністрів сконцентрувався на кількох пріоритетних напрямках роботи, зокрема, на усунення проблем на митниці, у внутрішньому газовидобутку і в функціонуванні монополій, констатував прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.
“Пріоритетне завдання у нас сьогодні – це відновлення зростання української економіки. Для цього ми визначили декілька базових речей, де ми сьогодні наводимо порядок”, – підкреслив прем’єр у своєму відеозверненні, розміщеному на його сторінці в соцмережі Facebook в понеділок вранці.
“Я можу сказати про митницю, де є у нас сьогодні величезні виклики, які з одного боку забезпечували тіньову економіку, а з іншого боку – не дають можливість розвиватися власному виробнику. Ми сконцентрувалися, і сьогодні вже є перші кроки по такій агресивній програмі дій щодо власного видобутку газу для України – це буде наша повна енергонезалежність. Працюємо в різних сферах – наводимо порядок з монополіями “, – розповів В.Гройсман.
Прем’єр підкреслив, що необхідно “звільнити і дати національній економіці розвиватися”.
“Дуже багато є напрямків, які ми можемо розвивати”, – зазначив він.
Для цього, за словами В.Гройсмана, зокрема, необхідно “звільнити українську економіку від бар’єрів, штучно створюваних чиновниками”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас