У Goldman Sachs проблеми з кількістю жінок-керівників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Goldman Sachs проблеми з кількістю жінок-керівників

Фондовий ринок
266
Тільки близько 21% топ-менеджерів американського банку Goldman Sachs в його офісі в США є жінками.
За даними Комісії з рівних можливостей працевлаштування (Equal Employment Opportunity Commission), середній показник по країні свідчить про те, що у сфері фінансів і страхування жінок-керівників 29%.
Серед персоналу середньої ланки в даних сферах частка жінок зростає до 48%, а Goldman Sachs цифра навпаки падає – до 26%. Із загальної кількості співробітників банку жінок близько 37%.
На прохання прокоментувати таку різницю з середньоамериканськими показниками в Goldman Sachs заявили лише, що прагнуть до «зміцнення робочої обстановки, яка цінує різний бекграунд і перспективи».
Минулого року в кредитній установі зазначали, що чверть нових керуючих директорів банку – жінки, що є найвищим показником в історії Goldman Sachs.
Для порівняння, в Deutsche Bank за підсумками 2014 року частка жінок на керівних постах зросла до 19,4% з 18,7% роком раніше. У наглядовій раді банку 35% жінок.
Серед 8 членів правління банку – вищого управлінського рівня банку – зараз немає жодної жінки, однак Deutsche Bank пообіцяв призначити як мінімум одну жінку в якості члена правління до середини 2017 року.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас