Apple вкладе $1 мільярд в китайський сервіс замовлень таксі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple вкладе $1 мільярд в китайський сервіс замовлень таксі

Фондовий ринок
353
Американська корпорація Apple вкладе 1 мільярд доларів в найбільший в Китаї сервіс замовлень таксі Didi Chuxing, повідомляє Прайм з посиланням на заяву глави Apple Тіма Кука.
“Ми прийняли рішення вкласти інвестиції по цілій низці причин, у тому числі це і шанс дізнатися більше про певні сегменти китайського ринку. Ми бачимо багато можливостей для тісної співпраці для двох компаній, і ми також впевнені в тому, що це принесе нам великий прибуток” , – заявив в телефонному інтерв’ю агентству Сіньхуа Тім Кук.
Кук також зазначив, що інвестиції компанії свідчать про ентузіазм Apple відносно бізнесу Didi, що швидко розвивається, і свою впевненість в економіці Китаю.
Тим часом, як пише Сіньхуа, Didi заявила, що інвестиції Apple стали найбільшим одноразовим вкладенням в Didi, що робить Apple стратегічним інвестором компанії.
Американська корпорація Apple була заснована в 1976 році Стівом Джобсом, Стівом Возняком і Рональдом Уейном. Штаб-квартира компанії знаходиться в Купертіно, штат Каліфорнія. Apple займається виробництвом персональних і планшетних комп’ютерів, аудіоплеєрів, телефонів, “розумних годинників” і програмного забезпечення.
За матеріалами:
ПРАЙМ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас