Moody's надало прогноз щодо термінів отримання Україною траншу від МВФ в $1,7 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Moody's надало прогноз щодо термінів отримання Україною траншу від МВФ в $1,7 млрд

Казна та Політика
1088
Міжнародне рейтингове агентство Moody’s прогнозує отримання Україною траншу від МВФ на 1,7 млрд доларів в 1 півріччі 2016 року.
Про це йдеться в звіті Moody’s.
Moody’s вважає, що для України першочерговими питаннями залишаються зміна балансу економіки і зниження дефіциту держбюджету.
Проте, досягнення подальшого прогресу в реформах, на думку агентства, буде залежати від продовження співпраці України і МВФ, яке, швидше за все, відновиться після декількох місяців затримок.
Moody’s нагадує, що прогрес України з політичних і економічних реформ зайшов в глухий кут в ході підготовки держбюджету в кінці минулого року і зовсім недавно під час тривалого формування нової урядової коаліції.
Агентство відзначає, що новий уряд почав швидкий рух для відновлення програми реформ і вирішення ряду питань, які вимагав МВФ від України.
Після приїзду місії МВФ в Україну, Moody ‘s очікує, що МВФ міг би виділити Україні довгоочікуваний транш на 1,7 млрд доларів вже до середини року.
Нагадаємо, в останній раз Україна отримувала транш від МВФ в серпні 2015 року.
Після формування нового уряду в Україні в квітні, Міжнародний валютний фонд заявив про готовність співпрацювати з новим Кабінетом Міністрів.
10 травня в Україну прибули місія МВФ, яка перебуватиме до 18 травня.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас