"У мене на робочому столі завжди буде алюмінієва кружа", - Луценко в Раді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"У мене на робочому столі завжди буде алюмінієва кружа", - Луценко в Раді

Казна та Політика
1464
Лідер фракції БПП Юрій Луценко заявляє, що йде в ГПУ “не за славою”.
Про це він заявив у Верховній Раді, під час розгляду його кандидатури на посаду генпрокурора.
“Прекрасно розумію, що іду не до слави і не до легкої роботи. Мені дуже неприємно, що через мене внесли поправку в закон. Це не зовсім правильна практика. І ніколи на це не пішов, якби зміг знайти людину у яку повірив би президент. Тим, хто розказує про освіту на посаді генпрокурора, хочу нагадати Юлія Володимирівна. Нас посадили професіонали з юридичною освітою. Освіта – не запорука того, що прокуратура працюватиме на закон і суспільство”, – сказав він.
Луценко додав, що на робочму столі у нього “завжди стоятиме алюмінієва кружка”. “З якою я просидів у 157-ій камері Лук’янівського СІЗО та Менській виправній колонії. З якої пив 2, 5 роки чай”, – продовжив він.
“Розгляд цього питання є реальним конфліктом мого інтересу. Я, Луценко Юрій Віталійович не буду брати участь в цьому обговоренні і не голосуватиму по даному питанню. Тим самим виконую норму закону”, – заявив Луценко.
Про те, що розгляд питання “є реальним конфліктом сімейних інтересів” заявила дружина політика, нардеп Ірина Луценко.“Тому не голосуватиму з питання винесення кандидатури Луценка на генерального прокурора”, – сказала вона.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас