Обкладинки для iPad можуть обзавестися дисплеєм і сонячними батареями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обкладинки для iPad можуть обзавестися дисплеєм і сонячними батареями

Технології&Авто
239
Управління США по патентах і торгових марках (USPTO) на цьому тижні видало компанії Apple патент №9,335,793 на «Обкладинку з гнучким дисплеєм, що під’єднується» (Cover attachment with flexible display).
У документі мова йде про багатофункціональні аксесуари для iPad, здатних не тільки захищати планшет від пошкоджень, а й наділяти його різноманітними додатковими функціями.
Зокрема, обкладинка може бути оснащена сонячними батареями для вироблення енергії і продовження часу автономної роботи мобільного пристрою. Аксесуар також може бути наділений клавіатурою для підвищення зручності набору тексту.
Спеціальна конструкція на зразок тієї, що застосовується в Apple Smart Cover, дозволить використовувати обкладинку в якості підставки: при цьому на її задній стороні можуть розташовуватися органи управління медіаплеєром.
Розглядається також можливість застосування обкладинки як сенсорної панелі для малювання за допомогою спеціального пера. Нарешті, в аксесуар може бути вбудований додатковий екран на електронному папері для відображення корисної інформації.
Про можливі терміни появи подібних обкладинок для iPad на комерційному ринку нічого не повідомляється.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас