Скільки ми насправді працюємо протягом робочого дня (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скільки ми насправді працюємо протягом робочого дня (інфографіка)

Особисті фінанси
2274
Скільки часу ви проводите на роботі? А скільки при цьому ви дійсно працюєте? Звичайний робочий день виглядає так: ви сідаєте, готові зосередитися на важливому проекті, але потім вас відволікає новий email. Пізніше ви перехопите хвилинку для Twitter, перш ніж витратити чверть години на читання статті, яка вас зацікавила.
Виявляється, більшість людей витрачають більше 40% робочого часу на заняття, не пов’язані з роботою. Про це свідчать результати дослідження компанії Scoro, яка займається софтом для управління даними. Scoro випустила інфографіку з докладним описом того, на що йде наш робочий час.
Наприклад, після перевірки електронної пошти і відповіді на листи людині потрібно близько 16 хвилин, щоб знову повернутися в робочий процес – а багато хто з нас перевіряє пошту відразу ж після отримання нового повідомлення.
На чому ще ми втрачаємо? Деякі з нас витрачають близько шести тижнів на рік на пошуки документів. Інші – втрачають 31 годину на місяць на непродуктивних зборах. Багато проводять годину робочого часу в моніторингу новин або спілкуванні в соціальних медіа.
Інфографіка Scoro докладно розповідає про те, на що насправді йде наш робочий день, і які підказки допоможуть нам повертатися до роботи.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас