Топ-10 професійних сфер, де найпростіше знайти роботу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Топ-10 професійних сфер, де найпростіше знайти роботу

Особисті фінанси
3705
Експерти ринку праці відзначають активність роботодавців, особливо в останні місяці. Якщо порівнювати кількість вакансій з січнем минулого року, в березні і квітні роботодавці розміщували більш ніж в два рази більше вакансій, зазначають аналітики rabota.ua.
Зростання вакансій відбувався не тільки за рахунок Києва та Київської області. Ситуація в регіонах виглядає теж досить позитивно: середнє зростання склало 28%, найбільш приросли Херсонська, Волинська, Полтавська, Запорізька, Хмельницька, Одеська та Миколаївська області, найменш — Харківська і Київська області.
Судячи з ТОП-10 професійних сфер, сезон туризму, будівництва і сільськогосподарських робіт уже розпочався. Крім них, до десятки потрапили сфера автобізнесу, юристи, дизайнери і фахівці сфери безпеки. Хоча безумовним лідером рейтингу є робочі спеціальності, приріст яких склав 163%.
ТОП-10 професійних сфер, де кількість вакансій у квітні зросла найбільше порівняно з січнем
Що стосується професійних сфер, в яких ситуація не така благополучна, найсумніша ситуація — з вакансіями для керівників: їх кількість скоротилася з січня по квітень до 84%. Невеликий приріст спостерігається у вакансіях некомерційних організацій і страхування. І більш ніж на 10% зросла кількість вакансій у сфері інформаційних технологій, культурі та науці.
ТОП-10 професійних сфер, де кількість вакансій у квітні зросла найменше, порівняно з січнем
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас