Саакашвілі просить Порошенка не допустити "шабашу реваншистів" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саакашвілі просить Порошенка не допустити "шабашу реваншистів"

Казна та Політика
865
Голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі звернувся до Президента Петра Порошенка з листом, в якому закликав призначити прокурора Одеської області, якому б довіряли жителі регіону.
Про це він повідомив в Фейсбуці.
“Я направляю Президенту лист, в якому прошу його не допустити шабашу реваншистів в Одеській області. На останній нашій зустрічі Президент обіцяв сприяти призначенню такого прокурора, який користувався б довірою громадськості”, – зазначив Саакашвілі.
За його словами, якщо ж “злочинна Генеральна прокуратура спробує призначити свого ставленика, я сам разом з одеситами стану біля входу в прокуратуру і, як у випадку зі Стояновим, не допущу захоплення Одеської облпрокуратури злочинно-корупційним кланом”.
Слід зазначити, що 6 травня виконуючий обов’язки генерального прокурора України Юрій Севрук звернувся до Ради прокурорів з пропозицією – в першу чергу розглянути питання призначення глави прокуратури Одеської області.
“В даний час у нас почала працювати Рада прокурорів. Оскільки Одеський регіон є досить складним і, безумовно, вимагає призначення прокурора, я вже направив листа до Ради прокурорів, щоб вони розглянули це питання в першу чергу. Як тільки вони дадуть свої рекомендації, ми вирішимо це питання “, – заявив він.
Нагадаємо, 15 квітня Юрій Севрук підписав указ про звільнення прокурора Одеської області Миколи Стоянова. Таке рішення він прийняв після отримання результатів люстраційної перевірки Стоянова і листа від глави держави.
За матеріалами:
112
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас