Посольство США профінансує навчання спецназу НАБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Посольство США профінансує навчання спецназу НАБУ

Казна та Політика
179
Відділ з правоохоронних питань посольства США в Україні профінансує спільні навчання офіцерів Спеціального підрозділу швидкого реагування США (SWAT) разом зі співробітниками управління спеціальних операцій НАБУ.
“Я дуже радий, що американський уряд, ФБР, наші британські та німецькі колеги, допомагають НАБУ в становленні і розвитку. Ваша робота – дуже важлива для України. Суспільство чекає результатів. Ми готові надалі підтримувати вашу роботу для досягнення цього результату”, – сказав посол США в Україні Джеффрі Пайетт під час зустрічі з директором Національного антикорупційного бюро України Артемом Ситником.
Ситник та Пайетт обговорили стан реалізації двостороннього Меморандуму між НАБУ і Федеральним бюро розслідувань США, представники якого проводять тренінги для співробітників Бюро, а також допомагають при розслідуваннях.
Крім того, директор НАБУ розповів послу США про плани створити кримінальну лабораторію для роботи з електронними пристроями і носіями інформації, обладнання для якої найближчим часом поставити британські партнери.
Пайетт зазначив, що працівники ФБР мають унікальний досвід у сфері декодування і відновлення даних, і заявив про готовність і надалі підтримати Бюро по впровадженню новітніх технологій в розслідуваннях.
У лютому 2016 Управління аналітики та обробки інформації НАБУ за підтримки посольства США отримало від ФБР обладнання, яке переводить матеріали кримінальних проваджень з паперових носіїв в електронний формат і аналізує їх.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас