Мінрегіон відібрав 219 проектів на 1,01 млрд грн для фінансування з ДФРР в 2016 р — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінрегіон відібрав 219 проектів на 1,01 млрд грн для фінансування з ДФРР в 2016 р

Казна та Політика
166
Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства (Мінрегіон) України відібрало 219 проектів загальною вартістю 1 млрд 10 млн грн для фінансування за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) в 2016 році, повідомляється на сайті відомства в п’ятницю.
“Пропозиції щодо розподілу коштів ДФРР, за рахунок яких у 2016 році будуть реалізовуватися регіональні проекти і програми, вже підготовлені Мінрегіоном на підставі відбору в обласних конкурсних комісіях. В проект рішення увійшли перші 11 регіонів з кількістю проектів 219 на загальну суму 1 млрд 10 млн грн “, – цитується в повідомленні голова Мінрегіону Геннадій Зубко.
За його словами, відібрані проекти передбачають будівництво та реконструкцію шкіл, дитячих садків, лікарень, місцевих та магістральних доріг, а також реалізацію заходів щодо підвищення енергоефективності та термомодернізації соціальних об’єктів.
Згідно з даними Мінрегіону, мова йде про проекти, що плануються до реалізації за рахунок коштів ДФРР в 2016 році у Вінницькій, Волинській Дніпропетровській, Закарпатській, Київській, Полтавській, Рівненській, Тернопільській, Харківській і Хмельницькій областях, а також в Києві.
Як наголошується в повідомленні, проект рішення про затвердження переліку відібраних Мінрегіоном регіональних проектів і програм для фінансування за рахунок коштів ДФРР в 2016 році на суму 1,01 млрд грн планується розглянути на найближчому засіданні Кабінету міністрів України.
Як повідомлялося з посиланням на дані Мінрегіону, загальним фондом державного бюджету на 2016 рік передбачено виділення фінансування для ДФРР в розмірі 3 млрд грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас