Гройсман не хоче звільнення Москаля і чекає його у себе разом з керівництвом Закарпатської митниці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман не хоче звільнення Москаля і чекає його у себе разом з керівництвом Закарпатської митниці

Казна та Політика
513
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман не має наміру задовольняти прохання голови Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля про подачу президенту подання на його звільнення в зв’язку з ситуацією на Закарпатській митниці і має намір провести зустріч з ним в присутності керівництва обласної митниці на наступному тижні.
Як говориться в повідомленні, опублікованому на сторінці В.Гройсмана в соцмережі Facebook в п’ятницю, керівництво Закарпатської митниці буде призначено на конкурсній основі. “Нікому не дозволю розмовляти зі мною мовою ультиматумів. Геннадію Геннадійовичу, незважаючи на Ваше прохання, подання на Ваше звільнення готувати не збираюся. Роботи, яку повинні зробити – сподіваюся, спільно – багато. Давайте разом закладемо нову традицію призначати керівні кадри в митній службі на основі публічних конкурсів за участю громадських організацій. І цю традицію почнемо впроваджувати саме з Закарпатської митниці”, – написав прем’єр.
В.Гройсман також заявив про наміри звернутися до СБУ та НАБУ з вимогою перевірити всі викладені в зверненні Г.Москаля факти. При цьому він зазначив, що для нього “немає жодного значення, яка контрабанда йде через митницю – деревина, цигарки, горіхи, спирт або ще щось. Те, що ми повинні зробити, – не вирішувати, яка контрабанда гірше, а зупинити будь-яку контрабанду взагалі”, – підкреслив він.
Прем’єр також заявив, що в суботу, 7 травня, планує відвідати один з прикордонних переходів і обговорити на місці проблеми на Львівській митниці. “Вони там теж є і я про це знаю. А Вас разом з керівництвом Закарпатської митниці очікую у себе наступного тижня. Тільки тоді, коли об’єднаються всі, у кого щирі наміри навести порядок на наших митницях, ми доб’ємося успіху”, – додав В .Гройсман.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас