"Львівгаз" направить понад 50 млн гривень на установку газових лічильників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Львівгаз" направить понад 50 млн гривень на установку газових лічильників

Особисті фінанси
325
Національна комісія, яка регулює сферу енергетики і комунальних послуг схвалила бюджет інвестиційної програми ВАТ “Львівгаз” загальним обсягом 90 млн грн. Більше 60% з цієї суми підприємство направить на основний напрямок роботи в 2016 році – забезпечення 100% обліку природного газу серед споживачів Львівської області, йдеться в повідомленні прес-служби.
“Зараз фахівці компанії проводять обстеження будинків. Тобто розглядають технічну можливість встановлення будинкових лічильників на об’єктах, а також їх економічну доцільність. При цьому, весь процес – від визначення переліку будинків до установки лічильників відбувається під чітким контролем держрегулятора – НКРЕКУ”, – розповідає перший заступник голови правління ПАТ “Львівгаз” Павло Сербан.
Також в інвестиційній програмі підприємства на 2016 рік передбачено понад 10 млн грн на установку індивідуальних газових лічильників.
“Установка будинкових лічильників дозволить вже до 2018 року повністю вирішити питання з урахуванням газу в регіоні. Якщо ж мова піде про індивідуальні прилади, то цей процес може розтягнутися ще на вісім років. Адже для встановлення індивідуальних лічильників всім споживачам необхідно приблизно 300 млн грн. Таких грошей немає.” – Додав Павло Сербан.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас