Творці Siri працюють над новим штучним інтелектом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Творці Siri працюють над новим штучним інтелектом

Технології&Авто
387
Останній раз про компанію Viv Labs ми чули два роки тому, коли з’явилася новина про те, що вони розробляють нового віртуального помічника Viv.
І ось, через 3,5 року роботи, компанія нарешті готова представити світу своє нове творіння.
Варто відзначити, що засновники Viv Labs є творцями голосового помічника Siri. Крім цього, третина всієї команди складається з колишніх розробників “яблучного” віртуального помічника. Численні інсайдери запевняють, що Viv зможе втілити мрії багатьох користувачів про те, як можна взаємодіяти з мобільними пристроями.
Viv розробляється як відкрита система, що нагадує оригінальну версію Siri до покупки компанією Apple в 2010 році. На даний момент Viv включає посилання на деякі популярні додатки і сервіси, на зразок Uber, FTD, SeatGuru і GrubHub. Наприклад, користувач зможе замовити піцу в Domino’s за допомогою помічника, вказавши начинку і місце доставки, не здійснюючи дзвінок і не відкриваючи відповідну програму.
Компанія Viv Labs хоче обійти магазини додатків, обмеження пристроїв і вікна месенджерів, але подробиці поки не розголошуються. Крім цього, за даними Washington Post, Google і Facebook хотіли раніше придбати Viv. Офіційний анонс нового віртуального помічника відбудеться наступного тижня в рамках TechCrunch Disrupt.
За матеріалами:
Engadget
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас