Американці назвали найбільш непотрібні автомобілі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американці назвали найбільш непотрібні автомобілі

Технології&Авто
4668
Список був складений одним з великих американських видань і включає в себе 15 моделей. Для його створення використали статистику продажів виробників і сайтів автомобільних оголошень.
Укладачами рейтингу враховувалася як падіння продажів в минулому році порівняно з 2014-м, так і приблизна кількість днів, протягом яких та чи інша модель залишалася на складах. У підсумку виявилося, що торік найгірше продавався гібридний хетчбек Honda Insight. Саме він зайняв першу сходинку антирейтингу. На другому місці – Cadillac ELR, а на третьому – Dodge Avenger.
Деякі автовиробники потрапили в цей список навіть по кілька разів. Зокрема, в топ-15 найбільш непопулярних машин опинилися Cadillac ATS, Fiat 500L, Honda Crosstour, Chevrolet Sonic, Cadillac CTS. Крім того, серед “невдах” відзначили Infiniti Q60, Fiat 500, Mitsubishi Mirage, Hyundai Azera, Nissan GT-R, Hyundai Equu і Buick LaCrosse.
Автори дослідження також відзначають, що продажі деяких із “щасливчиків” офіційно припинилися ще минулого року, але у дилерів ще залишилися їх нереалізовані партії.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас