Apple пропонує оснащувати пристрої "невидимими" роз'ємами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple пропонує оснащувати пристрої "невидимими" роз'ємами

Технології&Авто
882
Компанія Apple продовжує поповнювати своє патентне портфоліо новими документами. У числі останніх купертінівці зареєстрували патент, в якому описано новий захист для роз’ємів у мобільних пристроях.
Інженери з Купертіно пропонують створити спеціальні “невидимі” роз’єми. Вони будуть приховані під спеціальним шаром матеріалу, здатного самовідновлюватися. Таким чином, розробники хочуть захистити порти від зовнішнього середовища і механічних пошкоджень.
Компанія Apple пропонує використовувати спеціальне покриття, що складається з самовідновлюваних еластомерів. Цей матеріал буде цілком закривати роз’єм. Передбачається, що таке рішення допоможе захистити порт від пошкоджень, потрапляння всередину вологи, пилу та інших забруднювачів. Крім цього, захисне покриття буде частиною самого роз’єму, завдяки чому воно не зможе загубитися і залишити порт без захисту.
Що стосується механізму підключення, то інженери пропонують використовувати спеціальні контакти, які зможуть пройти через еластомер. Після відключення кабелю самовідновлюваний матеріал набуде початкової форми і усуне пошкодження.
На даний момент немає ніякої інформації про терміни реалізації описаної в патенті ідеї.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас