Адміністрація президента: Європарламент готовий прискорити процес введення безвізового режиму з Україною - Єлісєєв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Адміністрація президента: Європарламент готовий прискорити процес введення безвізового режиму з Україною - Єлісєєв

Казна та Політика
633
Адміністрація президента України називає не зовсім коректною інформацію, що з’явилася в ЗМІ про нібито прийняте в Євросоюзі рішення про перенесення голосування в Європарламенті щодо безвізового режиму для українських громадян на вересень.
“У пресі з’явилася інформація про те, що нібито Європейський парламент проголосує за безвізовий режим тільки у вересні. Хотів би сказати, що це не зовсім правильна інтерпретація. Дійсно, для того, щоб провести такого роду рішення, виходячи з процедурних міркувань, Європарламенту потрібно кілька місяців. Але якраз вчора ми отримали запевнення, що Європейський парламент, наші друзі в Європарламенті, готові прискорити всі відповідні процедури, щоб це було зроблено якомога швидше”, – сказав заступник глави адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв на брифінгу в середу.
Відповідаючи на питання журналістів, К.Єлісєєв наголосив, що немає ніякої прив’язки між термінами проведення саміту Україна-ЄС та процесом введення безвізового режиму між Україною та Євросоюзом.
Він зазначив, що Україна виконала все “можливе і неможливе, і тепер чекає відповідних кроків від європейських структур”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас