Керівник "Київпастрансу" очолив транспортний департамент КМДА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Керівник "Київпастрансу" очолив транспортний департамент КМДА

Казна та Політика
206
Директором департаменту транспортної інфраструктури Київської міськдержадміністрації призначено Сергія Майзеля, який раніше очолював комунальне підприємство “Київпастранс”.
Таке рішення закріплене розпорядженням КМДА від 25 квітня 2016 року.
На новій посаді С.Майзель має намір імплементувати і закріпити практику ефективної структури управління і взаємодії в рамках департаменту і підлеглих комунальних підприємств.
“Я глибоко переконаний, що при прийнятті тактичних рішень щодо змін транспортної інфраструктури міста, перш за все, необхідно визначити стратегічні пріоритети, засновані на дослідженні і аналізі довго- і короткострокового попиту на транспортні послуги, які повинні бути орієнтовані на зручність і комфорт мешканців столиці”, – процитували С.Майзеля в КП.
Він переконаний в необхідності створення освітлених наземних переходів, організації безбар’єрного простору для маломобільних груп населення, пішохідних вулиць і площ. Для велосипедистів потрібно створити зручну велоінфраструктуру і навігації, для громадського транспорту – нову транспортну модель, оптимізувати маршрутну мережу, облаштувати транспортно-пересадочні вузли, відокремлені смуги, “розумні” світлофори.
Крім того, С.Майзель пропонує оновити рухомий склад та транспортну інфраструктуру, запровадити електронну систему оплати за проїзд, і далі розвивати міську електричку і легкий рейковий транспорт. При цьому необхідно впорядкувати існуючий і створити новий паркувальний простір, перехоплюючі паркінги тощо.
“Найближчим часом, після системного аналізу стану транспортної інфраструктури з урахуванням передових світових практик транспортних систем, рекомендацій Світового банку, має намір презентувати короткостроковий план дій на два-три роки (Action plan) з урахуванням існуючих реалій, наявності потенціалу, фінансових і капітальних ресурсів. до кінця року планую презентувати довгостроковий стратегічний план дій до 2030 року (Master plan) “, – повідомляє С.Майзель.
Як повідомили в “Київпастрансі”, в. о. його керівника став начальник фінансово-економічного управління Андрій Давидович.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас