Глава LeEco стверджує, що Apple «відстала» і втратила свій інноваційний потенціал — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава LeEco стверджує, що Apple «відстала» і втратила свій інноваційний потенціал

Фондовий ринок
621
В інтерв’ю CNBC китайський мільярдер і виконавчий директор компанії LeEco (колишня LeTV) Джіа Ютінь зробив кілька колючих заяв на адресу Apple. Зокрема, на його думку, Apple вже не та інноваційна компанія, якою була раніше, і зараз для опису виробника iPhone як не можна краще підходить термін «відстав».
Примітно, що подібні слова глава LeEco вимовив лише через кілька днів після анонсу першого електромобіля компанії – LeEco LeSee, який позиціонується як конкурент кросовера Tesla Model X.
«Початок падіння темпів зростання продажів Apple вже можна побачити на прикладі Китаю», – сказав Джіа Ютінь. – «Однією з основних причин цього [скорочення зростання продажів – прим.ред.]» Є сильне уповільнення інноваційних процесів всередині Apple. Візьмемо, наприклад, вихід Apple iPhone SE місяць тому. На думку галузевих спостерігачів, це продукт, технологічна складова якого знаходиться на дуже низькому рівні ».
Глава LeEco також не забув “вколоти” купертинську компанію під час свого звернення до China Entrepreneur Club. За його словами, в нинішніх умовах переходу в нову еру мобільного інтернету величезна кількість окремих додатків і закритість екосистеми створюють великі незручності і тільки псують загальне враження від використання пристрою.
«Ми сподіваємося усунути ці перешкоди», – заявив Джіа Ютінь.
Варто відзначити, що нинішній глава LeEco і раніше не дуже-то стримувався в нападах на Apple. У минулому році він опублікував рекламне оголошення, де компанія Apple прирівнювалася до Адольфа Гітлера і описувалася як «гордовитий режим», невід’ємною частиною якого є «диктатура».
Наостанок зазначимо, що незабаром Apple оголосить про фінансові результати чергового кварталу і, як очікується, першому в історії компанії зниження продажів iPhone.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас