Nokia купує виробника смарт-годинника Withings — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nokia купує виробника смарт-годинника Withings

Фондовий ринок
227
Довгий час від фінської компанії Nokia не було ніяких новин, і ось сьогодні досить несподівано стало відомо, що вона набуває відомого виробника смарт-годинник Withings за 191 мільйон доларів.
Обидві компанії вже офіційно підтвердили цю інформацію, а сама угода, як очікується, повинна завершитися в третьому кварталі, після чого співробітники Withings перейдуть в Nokia Technologies – один з підрозділів фінського виробника.
“Ми вже говорили раніше, що цифрова охорона здоров’я є областю стратегічного інтересу компанії Nokia, і ми зараз вживаємо конкретних заходів, щоб увійти на цей величезний і важливий ринок. З цим придбанням Nokia зміцнює свої позиції в сфері Інтернету речей, використовуючи силу нашого довіреного бренду, який, як і наша компанія, націлений на розширення людських можливостей в світі, де всі девайси пов’язані між собою, а також ставить нас в саме серце величезного ринку, де ми можемо внести зміни в життя людей “, – заявив Раджив Сурі, генеральний директор Nokia .
“Withings поділяє наше бачення майбутнього цифрового охорони здоров’я та їх продукти дійсно “розумні”, добре розроблені і вже допомагають людям жити більш здоровим життям. Поєднання їх продукції, відзначеної нагородами, талановитих людей з досвідом світового класу і інновації Nokia Technologies однозначно дозволять нам привнести наступну хвилю інновацій в область цифрового охорони здоров’я “, – розповів Рамзі Хайдамус, глава Nokia Technologies.
Ніяких подробиць про майбутні продукти Nokia поки немає.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас