Lufthansa скасувала велику кількість рейсів через страйк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lufthansa скасувала велику кількість рейсів через страйк

Світ
381
Співробітники шести німецьких аеропортів Кельна / Бонна, Мюнхена, Дюссельдорфа, Франкфурта-на-Майні, Мюнхена, Дортмунда і Ганновера в середу, 27 квітня, проведуть страйк.
Акція відбудеться в рамках триденного попереджувального страйку, оголошеною найбільшим профспілковим рухом Німеччини Verdi.
Авіакомпанія Lufthansa через страйк оголосила про скасування багатьох польотів на внутрішніх і міжнародних рейсах і про тимчасове запровадження надзвичайного розкладу. Профспілка вимагає підвищити заробітну плату для працівників державних і муніципальних організацій на шість відсотків.
Попереджувальні страйки громадських служб протягом трьох днів – з 25 по 27 квітня – проходять в різні дні в Берліні, деяких містах федеральних земель Бранденбург, Північний Рейн-Вестфалія, Гессен, Баварія, а також в регіоні Штуттгарт. У ці дні з обмеженнями працює громадський транспорт, в тому числі на приміських залізничних лініях, дитячі сади, громадські басейни, телефонні інформаційні служби, служба прибирання сміття, лікарні.
Планується, що третій раунд переговорів профспілки з роботодавцями відбудеться в Потсдамі 28-29 квітня.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас