НКЦПФР має намір перейти на електронний документообіг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НКЦПФР має намір перейти на електронний документообіг

Фондовий ринок
147
Нацкомісія з цінних паперів та фондового ринку (НКЦБФР) оголосила процедуру закупівлі та впровадження програмного комплексу “Система електронного документообігу”.
Як повідомляється в прес-релізі регулятора, закупівля буде відбуватися за процедурою двоступеневих торгів.
На першому етапі всім учасникам пропонується подати попередні пропозиції із зазначенням технічних, якісних та інших характеристик предмета закупівлі, умов поставки, підтвердження професійної і технічної компетентності і т.п., без вказівки ціни пропозиції. Кінцевий термін подачі пропозицій і їх оприлюднення відбудеться 27 травня.
До другого етапу Нацкомісія допускає всі пропозиції, які будуть прийнятними в цілому (але не менше двох). Учасники повинні будуть деталізувати свої пропозиції на вимогу НКЦБФР, і вказати ціну послуги. Результати другого етапу планується оголосити в червні.
Як повідомили агентству “Інтерфакс-Україна” в прес-службі НКЦПФР, впровадження системи також буде проходити в два етапи.
Спочатку Нацкомісія планує впровадити її у внутрішніх процесах, тобто побудувати електронну взаємодію між департаментами регулятора, щоб знизити витрати, пов’язані з паперовим документообігом, мінімізувати вплив людського фактора і прискорити комунікації.
Завершення першого етапу передбачається до кінця поточного року.
Потім система електронного документообігу буде поширена на зовнішні процеси, і буде включати автоматизацію надання адміністративних послуг, ліцензування, подання звітності, надання адмінданних та інформації на запити громадян або органів державної влади і т.п.
У прес-службі поки не уточнюють приблизні терміни завершення другого етапу.
Разом з оголошенням про закупівлю програмного комплексу, НКЦБФР оголосила конкурс на закупівлю мережевого обладнання зберігання даних.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас