Полторак: 40% співробітників апарату Міноборони провалили перевірку на поліграфі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Полторак: 40% співробітників апарату Міноборони провалили перевірку на поліграфі

Казна та Політика
455
Майже кожен другий, а саме 40 відсотків співробітників апарату Міністерства оборони України не змогли пройти перевірку на детекторі брехні.
Такі висновки експертизи міністр оборони Степан Полторак повідомив в ефірі 5 каналу.
За його словами, перевірку пройшли 35 керівників відомства, з них близько 40% “поліграф” провалили. Полторак зазначив, що планує звільнити тих, хто не пройшов перевірку.
“У мене іншого виходу немає. Тому що люди, які не приймають вчасно рішення, люди, які працювали вже 30-40 років і нічого не змінюють у своїй роботі – у них, до речі, перспектива невелика. У них взагалі великі проблеми з пошуку роботи . Так, як була побудована робота в міністерстві – то так система не працює “, – заявив міністр.
Міністр оборони уточнив, що зміна особового складу відомства займе 3-4 місяці.
Також Полторак заявив, що має намір скоротити штаб Військово-морських сил з 500 до 300 осіб. “На флоті повинен бути штаб не більше 300 чоловік”, – заявив Полторак.
При цьому він нагадав, що чисельність флоту становить близько 11 тис. осіб, а штабу ВМС – 500 осіб.
Як повідомлялося, раніше Полторак заявив, що приблизно дві третини керівного складу Міністерства оборони України можуть бути звільнені за результатами переатестації.
Нагадаємо, 30 березня Полторак анонсував в Міністерстві оборони України переатестацію співробітників з використанням поліграфа і скорочення особового складу.
За матеріалами:
5 канал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас