Лагард очолила ТОП-100 найвпливовіших людей світу за версією Time — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лагард очолила ТОП-100 найвпливовіших людей світу за версією Time

Світ
687
Директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крістін Лагард очолила щорічний рейтинг 100 найбільш впливових людей світу в категорії “лідери” за версією американського журналу Time.
Про це йдеться в повідомленні, розміщеному на офіційному сайті видання.
Зазначимо, у рейтингу цього року Крістін Лагард обійшла держсекретаря США Джона Керрі, канцлера ФРН Ангелу Меркель, американського мільярдера Дональда Трампа, президента США Барак Обаму, екс-держсекретаря США Хілларі Клінтон і прем’єра Канади Джастіна Трюдо.
На останніх місцях щорічного рейтингу Time у категорії “лідери” опинилися президент Росії Володимир Путін, президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган і лідер КНДР Кім Чен Ин.
Також американський актор Леонардо Ді Капріо очолив список в категорії “кумири”, засновник соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг і його дружина Прісцилла Чан – в категорії “титани”
Зазначимо, що список 100 найвпливовіших людей в світі-журнал Time оголошує щорічно з 1999 року. Його рекордсменом на сьогоднішній день виступає Барак Обама. Він потрапляв у сотню найвпливовіших частіше, ніж будь-хто інший – 10 разів за останні 15 років.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас