Жителя Австрії звинуватили в шахрайстві через виловлені з Дунаю 128 тис. євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жителя Австрії звинуватили в шахрайстві через виловлені з Дунаю 128 тис. євро

Світ
1081
Жителю Австрії, який спробував пред’явити права на знайдені в Дунаї 128 тис. євро, загрожує звинувачення в шахрайстві. Відомо, що чоловіка звати Фрідріх, і йому 41 рік, передає портал The Local.
Він звернувся в поліцію за знайденими грошима, стверджуючи, що працює охоронцем в одному з супермаркетів і в той день ніс готівку в банк, однак на мосту порив вітру вирвав у нього з рук пакет з грошима, які розлетілися по Дунаю.
Чоловік навіть найняв адвоката для представлення своїх інтересів у суді, однак у поліції його розповідь визнали брехнею – тепер австрійцю загрожує звинувачення в шахрайстві.
Реального господаря знайдених грошей поки не виявили, що є гарною новиною для трьох студентів, які пірнули в холодну воду, намагаючись виловити плаваючі в Дунаї гроші – їм належить 10% від вартості виловлених купюр, якщо на них ніхто не буде претендувати.
Інцидент з грошима, що потрапили в річку, стався в грудні минулого року – тоді з води вдалося дістати близько 128 тис. євро в банкнотах гідністю по 500 і 100 євро.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас