Підготовка Одеського припортового заводу до приватизації обійшлася в $ 1 мільйон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підготовка Одеського припортового заводу до приватизації обійшлася в $ 1 мільйон

Казна та Політика
457
Фонд державного майна України (ФДМУ) витратив майже 1 мільйон доларів на технічну підготовку до приватизації одного з найбільших виробників хімічної продукції в країні “Одеського припортового заводу” (ОПЗ), повідомив в ході круглого столу глава ФДМУ Ігор Білоус.
“Ми витратили майже 1 мільйон доларів на технічну підготовку ОПЗ”, – сказав він.
Білоус зазначив, що представники фонду разом з радником з приватизації заводу вже провели підготовку компанії до проведення перетворень, екологічний аудит, розробили управлінський звіт і розіслали коротку інформацію про ОПЗ потенційним покупцям.
Нагадаємо, Фонд держмайна розраховує в кінці липня 2016 року закрити угоду з продажу 99,6% акцій Одеського припортового заводу.
Одеський припортовий завод (Південний, Одеська обл.) – Другий за величиною виробник аміаку і карбаміду і третій – з випуску азотних добрив в Україні. Підприємство також здійснює перевантаження хімічної продукції, що надходить з країн СНД, на експорт. Завод є монополістом на загальнодержавному ринку спеціалізованих послуг з прийому, охолоджування і перевантаження аміаку.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас