Гройсман порадив великим бізнесменам триматися від політики подалі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман порадив великим бізнесменам триматися від політики подалі

Казна та Політика
2862
Великі підприємства і бізнесмени України повинні вести свій бізнес і не впливати на процеси, що проходять в державі, і не використовувати держапарат для боротьби один з одним, сказав в ефірі телеканалу “24” прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.
“Вони повинні створювати робочі місця і триматися від політики подалі, не впливати на державу, це дуже важливо. Якщо ми цього не пройдемо, наша державність завжди буде під загрозою. Я вважаю, влада не може бути використана проти будь-якого з них на замовлення одного з них Тому важливо, щоб такі правила (однакові правила ведення бізнесу для всіх – ред.). були абсолютно публічними, відкритими для всього українського суспільства “.
При цьому Гройсман зазначив, що не відчуває будь-якого впливу з боку великого бізнесу.
“Я гарантую, що на мене особисто олігархи впливу не мають, і я ні з ким не буду мати ніяких розмов, якщо це буде суперечити державі і державним інтересам, – підкреслив прем’єр. – Я не прийшов комусь прислуговувати, і я не прийшов з кимось про щось домовлятися “.
Раніше Гройсман зазначав, що створення єдиних умов для бізнесу і спрощення ведення бізнесу є одним з ключових пріоритетів роботи уряду.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас