Хміль пішов з Мінінфраструктури — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хміль пішов з Мінінфраструктури

Казна та Політика
523
Роман Хміль звільнений з посади глави департаменту стратегічного розвитку дорожнього ринку і автомобільних перевезень Мінінфраструктури.
Відповідний наказ, підписаний міністром інфраструктури Володимиром Омеляном, опублікував на своїй Facebook-сторінці сам Хміль.
Згідно з документом, причиною звільнення стала заява Хміля.
“Нам вдалося вирішити безліч операційних проблем, успішно пройти зиму, запустити незалежний контроль якості дорожніх робіт, написати стратегію і під неї пакет законопроектів щодо реформування галузі, виплатити частину заборгованості, накопиченої за останні 5 років, і ще багато іншого”, – написав він.
“На жаль, нам не вдалося зробити головного – революцію в дорожньому секторі. Наші реформаторські законопроекти досі не прийняті, мобільні вагові комплекси для захисту доріг від вантажівок не закуплені, грошей в 2016 році виділено на ремонт тільки 1700 км, що є 10% від того, що нам потрібно ремонтувати в рік “, – заявив Хміль.
“Винні в цьому насправді ми всі – чиновники і уряд, що не дотиснули, депутати, які не ходили на роботу і не голосували, а також громадянське суспільство, яке не надто голосно вимагало якісних доріг”, – підсумував він.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас