Міноборони заощадило 400 мільйонів завдяки ProZorro — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міноборони заощадило 400 мільйонів завдяки ProZorro

Казна та Політика
299
Міністерство оборони з початку 2016 року заощадило 400 мільйонів гривень завдяки електронним закупівлям.
Про це сказав глава підкомітету реформ системи логістичного забезпечення та державних закупівель, заступник міністра оборони генерал-лейтенант Ігор Павловський.
“Як ви знаєте, Міністерство оборони одним з перших серед центральних органів виконавчої влади приєдналося до роботи електронних закупівель. За допомогою електронних майданчиків та електронних торгів ми маємо непоганий результат і економію бюджетних коштів у 2015 році, яка склала близько 188 млн грн, і відповідно за перший квартал 2016 року економія склала близько 400 млн”, – сказав Павловський.
Він також нагадав, що у вівторок був прийнятий за основу законопроект, який дозволить Міністерству оборони ефективно і в більш короткі терміни робити закупівлі.
“Спільно з Проектним офісом реформ України підготовлений проект закону про особливості здійснення закупівель, товарів і послуг для гарантованого забезпечення потреб оборони. Вчора законопроект був проголосований в першому читанні, на сьогодні опрацьовується і відповідно до регламенту Верховної Ради буде проголосований”, – зазначив Павловський.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас