"Укрзалізниця" звільнила керівника пасажирських перевезень через нарікання ЗМІ на поганий сервіс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" звільнила керівника пасажирських перевезень через нарікання ЗМІ на поганий сервіс

Казна та Політика
340
Правління державного акціонерного товариства «Укрзалізниця» прийняло рішення припинити повноваження Ігоря Бреуса на посаді в.о. директора з пасажирських перевезень і сервісу, йдеться в повідомленні компанії.
«Приводом для такого рішення стала поширена ЗМІ інформація про вкрай незадовільну ситуацію з організації роботи в пасажирському секторі залізничного транспорту, – повідомили у держхолдингу. – «Укрзалізниця» позиціонує себе як перевізник, який прагне вдосконалити якість і сервіс, очиститися від будь-яких проявів корупції або бездіяльності посадових осіб. На керівних посадах менеджмент компанії хоче бачити відповідальних, професійних, добросовісних і активних управлінців, які ефективно налагоджують виробничі процеси і викорінюють такі випадки, які кидають тінь на роботу компанії, підривають довіру до розпочатим реформам ».
В «Укрзалізниці» нагадали, що в компанії йде конкурсний відбір керівників філій та різних напрямків роботи галузі. «Так само прозоро буде обрано нового керівника, який в подальшому буде курирувати напрямок пасажирських перевезень і сервісу», – повідомили в компанії. Згідно з інформацією, Бреус займав свою посаду з грудня 2015 року.
Нагадаємо, на початку квітня Номінаційний комітет при Мінекономрозвитку за підсумками проведеного конкурсного відбору прийняв рішення рекомендувати поляка Войцеха Бальчуна на посаду глави «Укрзалізниці». Як очікується, призначення Бальчуна відбудеться вже сьогодні, 20 квітня, і буде оформлено відповідним рішенням уряду. Бальчун зможе приступити до роботи вже з 15 травня.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас