Інвестиції в Україну з Віргінських островів досягли 2 млрд доларів, - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інвестиції в Україну з Віргінських островів досягли 2 млрд доларів, - ЗМІ

Казна та Політика
792
Інвестиції з Британських Віргінських островів (БВО) в Україну з початку інвестування в 1994 році склали 2,09 млрд доларів. Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна “Офшорний рай: де зберігати гроші і відпочивати”.
Основним напрямком інвестування за цей період стали фінансова і страхова сфери (196,2 млн доларів). Трохи менше було направлено в операції з нерухомістю (193,7 млн доларів) і промисловість (160,2 млн доларів).
Сума інвестицій з БВО за минулий рік склала 218 млн доларів.
Британські Віргінські острови є британською заморською територією. Однак з 1967 року отримали право на самоврядування. Країна спеціалізується на туризмі, а також послуги у фінансовому секторі. Відрізняється БВО високою конфіденційністю і відсутністю валютного регулювання, а зареєстровані там компанії не платять податку на прибуток.
Основною причиною, через яку острова вибирають туристи, є велике число піщаних пляжів, бухт і рифів, в першу чергу на найбільшому острові країни – на Тортолі.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сума інвестицій з Кіпру в Україну з початку інвестування в 1994 році склала 17,6 млрд доларів.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас