Кличко попередив, що заборона продажу алкоголю в МАФах - «це тільки перший крок» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко попередив, що заборона продажу алкоголю в МАФах - «це тільки перший крок»

Казна та Політика
1432
Київська влада продовжать наводити порядок з продажем алкоголю в столиці. І рішення про заборону продажу алкогольних напоїв у МАФах – це тільки перший крок.
Про це заявив мер Києва Віталій Кличко сьогодні, відкриваючи засідання Київради.
Мер зазначив, що, незважаючи на криміногенну ситуацію, яка в столиці погіршилася, нещодавно столична влада прийняла рішення про заборону продажу алкогольних напоїв у МАФах.
«Днями я підписав це рішення. І тепер, в тому числі і правоохоронці, повинні контролювати як воно виконується, – зазначив Віталій Кличко. – Я впевнений, що це – перший крок. Нам потрібно продовжувати наводити порядок з продажем алкоголю в столиці. Найближчим часом Київрада, вважаю, повинна прийняти рішення і про заборону продажу алкоголю в магазинах і торгових мережах – наприклад з двадцять третьої години. Ця практика застосовується в багатьох країнах і містах світу », – зазначив мер Києва.
Віталій Кличко зазначив, що гідна альтернатива алкоголю – це активний відпочинок і спорт. І зауважив, що в ці вихідні в Києві відбудеться напівмарафон.
«Хочу ще раз підкреслити всім службам, кияни повинні бути поінформовані, що в місті буде частково обмежено рух транспорту. А на деяких вулицях – повністю », – сказав Київський міський голова.
Мер також закликав депутатів Київради взяти участь у забігах напівмарафону.
За матеріалами:
Главком
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас