БРСМ заявляє про тиск на бізнес — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

БРСМ заявляє про тиск на бізнес

Кримінал
756
Сьогодні з 9 до 10 ранку працівники податкової міліції одночасно зайшли майже на 40 об’єктів Національної мережі АЗС «БРСМ-Нафта» і її постачальників, влаштувавши масштабні обшуки.
У зв’язку з цим «БРСМ-Нафта» заявляє про тиск на бізнес і спробі рейдерського захоплення мережі, повідомляється на її офіційному сайті.
У компанії відзначають, що ще в середині березня 2016 року у підставі рішення слідчого судді Жовтневого райсуду Полтави на нафтобазі, розташованої в Гадяцькому районі Полтавської області (один з постачальників палива в мережу «БРСМ-Нафта») був проведений обшук. Як випливає з мотиваційної частини судового рішення, його провели з метою виявлення незаконно виготовленого дизельного палива.
Однак відповідно до протоколу обшуку, припущення про незаконне виробництво так і не підтвердилися. Те, що було позначено в рішенні суду, знайдено не було. Керівництво нафтобази дало все пояснення і звернулося зі скаргами в ГПУ, СБУ і НАБУ, в яких правоохоронців просять звернути увагу на неправомірність дій податківців, а в деяких випадках з ознаками корупційної складової.
«Не дивлячись на це, перевірки на нафтобазі та слідчі дії не тільки не закінчилися, а й перемістилися в мережу« БРСМ-Нафта », на яку поставляється паливо з даної нафтобази. Все це говорить про те, що дії співробітників ГФС не випадковість, а навмисні дії по «указом згори». І щодо мережі розгорнута чергова масштабна кампанія по знищенню бренду », – впевнені в« БРСМ ».
В результаті, сьогодні по аналогічним рішенням цього ж суду проводяться обшуки практично на всіх АЗК, які здійснюють діяльність під брендом «БРСМ-Нафта», а також в офісах, на складах, базах, автобазах і різних підприємствах (постачальників, логістів та т.і).
«Мова йде не тільки про перевірку документації, а й про блокування роботи об’єктів БРСМ, вилучення готівкових коштів (наприклад, на АЗК), здійсненні інших дій, які передбачаються рішеннями судів і позбавлені всіляких правових підстав», – повідомляє директор департаменту стратегічного маркетингу компанії Олександр Мельничук.
За матеріалами:
Forbes.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас