Пайетт з оптимізмом дивиться на перспективи розвитку ВТС між США і Україною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пайетт з оптимізмом дивиться на перспективи розвитку ВТС між США і Україною

Казна та Політика
218
Посол США в Україні Джеффрі Пайетт високо оцінює потенціал двосторонньої українсько-американської технологічної і промислової кооперації в оборонному секторі.
“Я вже неодноразово говорив, що дивлюся оптимістично на перспективи українсько-американської технологічної та промкооперації в оборонному секторі”, – сказав американський дипломат журналістам в ході приуроченого до Дня авіації і космонавтики відвідування ДП “Антонов” у вівторок.
Д.Пайетт високо оцінив технологічний потенціал провідного українського розробника і виробника авіатехніки, одного зі світових лідерів в області авіатранспортних літаків ДП “Антонов”.
“Антонов” – справжній гігант міжнародного авіакосмічного сектора і символ високого технологічного і професійного розвитку України, – зазначив глава американської дипмісії.
Д.Пайетт висловив задоволення поточним рівнем ВТС в авіапромі, зазначивши: в даний час більше 25 американських компаній успішно беруть участь в міжнародній технологічній та промкооперації в рамках нових проектів української авіабудівної галузі.
У їх числі він виділив нові регіональні Ан-148, Ан-158, а також будується на замовлення Саудівської Аравії новий багатоцільовий Ан-132.
Під час відвідування ДП “Антонов” Д. Пайетт ознайомився з найбільшим транспортним літаком у світі Ан-225 “Мрія” і важким транспортним Ан-124-100 “Руслан”.
“Ми обговорювали (з українськими партнерами – ред.) І плани підприємства на майбутнє”, – зазначив Д.Пайетт
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас