У Київводоканалі змінився керівник — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Київводоканалі змінився керівник

Казна та Політика
401
Наглядова рада ПАТ “АК” Київводоканал “призначила Дмитра Новицького на посаду голови правління – генерального директора. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.
Новицький змінив на цій посаді Андрія Білика, який займав посаду голови правління-гендиректора “Київводоканалу” з березня 2014 року.
“Сьогодні територіальна громада ставить перед нами нові завдання: налагодження клієнтоорієнтованості, спрощення взаємодії з малим і середнім бізнесом в процесі підключення до інженерних мереж, і безумовно, реалізація інвестиційних проектів реконструкції БСА за допомогою Японії і насосних водопровідних станцій за рахунок коштів Світового банку”, – зазначив Дмитро Новицький.
Відзначимо, з грудня 2012 року і до сих пір Дмитро Новицький займав посаду директора Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА. Має 2 вищі освіти: у 1993 році закінчив Київський політехнічний інститут за спеціальністю “Радіотехніка”, в 2007 році – Національну академію державного управління при Президентові України, магістр державного управління. Народився в Києві в 1965 році.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас