"За невтомні зусилля": Байден подякував Яценюку за досягнення останніх двох років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"За невтомні зусилля": Байден подякував Яценюку за досягнення останніх двох років

Казна та Політика
881
Віце-президент США Джозеф Байден у телефонній розмові з Арсенієм Яценюком висловив подяку прем’єр-міністру України «за його невтомні зусилля заради України і намір і далі брати участь в процесі реалізації реформ».
Про телефонну розмову, яка відбулася після заяви глави українського уряду про рішення подати у відставку, повідомляють в Білому Домі.
Джозеф Байден подякував прем’єр-міністру Яценюку за його партнерство в історичний для України час. Він привітав уряд України з досягненнями, які були зроблені за останні два роки, зокрема, з успіхами, які були досягнуті в реалізації складних, але необхідних економічних реформ, підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом, а також виконаної роботи для збільшення енергетичної незалежності України.
«Віце-президент висловив вдячність прем’єр-міністру Яценюку за його невтомні зусилля заради України і його намір надалі брати участь в процесі реалізації реформ, необхідних для забезпечення стабільності, процвітання і територіальної цілісності України», – повідомляють в Білому Домі.
«Лідери погодилися, що такі зміни повинні бути незворотними, а подальший прогрес є вирішальним для забезпечення благополучного майбутнього українського народу», – йдеться в повідомленні.
Лідери також погодилися щодо важливості формування нового складу уряду, налаштованого на впровадження необхідних реформ, зокрема тих, які рекомендовані Міжнародним валютним фондом і Європейським Союзом.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас