Порошенко: Передача "Рошен" в довірчу власність Rothschild Trust відбувалася із забезпеченням податкових інтересів України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко: Передача "Рошен" в довірчу власність Rothschild Trust відбувалася із забезпеченням податкових інтересів України

Казна та Політика
976
Передача кондитерської корпорації “Рошен” в довірчу власність Rothschild Trust відбувалася транспорентно із забезпеченням податкових інтересів України, знову заявляє президент Петро Порошенко.
“Я публічно доручив своїм юридичним і фінансовим радникам забезпечити створення структури в координації з однією з найбільших інвестиційних структур світу. Зараз я маю можливість розкрити цю інформацію: її назву – Rothschild, щоб забезпечити передачу в довірчу власність”, – повідомив президент в інтерв’ю українським телеканалам в неділю ввечері.
За його словами, зазначена компанія “створювалася виключно для передачі в довірчу власність, як я і обіцяв під час виборчої кампанії”.
“Компанія не має відкритого рахунку і, відповідно, не має жодного пенса, жодної копійки фінансових перерахунків. До речі, хочу прояснити ситуацію: так само її статутний капітал не наповнювався, адже це вже буде відбуватися за схемою Rothschild”, – повідомив П .Порошенко.
За його словами, призначений менеджмент компанії після набуття чинності угоди про довірчу власність буде змінений на представників, які будуть призначені Rothschild, і будь-якого впливу на них ні П.Порошенко, ні його представники не матимуть.
Президент запевнив, що всі дії в цьому напрямку здійснюються транспоренто із забезпеченням податкових інтересів України.
“Все оподаткування активів, які будуть перебувати в довірчій власності, буде відбуватися за українським законодавством і в Україні. Ще одна важлива деталь: підписання угоди про довірчу власність відбулося після тривалих консультацій і узгоджень 14 січня цього року. Передача активів Rothschild завершилася, якщо не помиляюся, в кінці березня – початку квітня”, – сказав він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас