167 депутатів Ради отримали компенсацію з держбюджету для оренди житла в березні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

167 депутатів Ради отримали компенсацію з держбюджету для оренди житла в березні

Казна та Політика
290
167 депутатів Верховної Ради в березні отримали компенсацію з державного бюджету за оренду житла або найму готельного номера.
Про це йдеться у відповіді апарату Ради на запит Українських Новин.
Зокрема, компенсацію отримав перший заступник голови Ради Андрій Парубій.
З фракції “Блок Петра Порошенка” компенсацію з держбюджету отримали 57 депутатів, в тому числі представник Президента в парламенті і колишній голова Національного банку Степан Кубів.
Також компенсацію за березень отримав колишній депутат Єгор Фірсов, якого партія “Блок Петра Порошенка” Солідарність “на своєму з’їзді 25 березня вирішила позбавити депутатського мандата.
З фракції “Народний фронт” компенсація з держбюджету було виплачено 42 депутатам, в тому числі голові фракції Максиму Бурбак.
У фракції “Об’єднання” Самопоміч “компенсацію за оренду житла отримали 14 депутатів, в тому числі голова фракції Олег Березюк, його заступник Олег Лаврик і кандидат від партії в мери Кривого Рогу Семен Семенченко.
Також оренда житла була компенсована 13 депутатам з фракції “Опозиційний блок”, в тому числі заступнику голови фракції Олександру Вілкулу та 13 позафракційним парламентаріям.
Отримали компенсацію також 10 депутатів групи “Партія” Відродження “, в тому числі Євген Геллер, 6 депутатів групи” Воля народу “, 6 депутатів фракції Радикальна партія Олега Ляшка, в тому числі Олена Кошелєва, і 4 депутати фракції” Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина” .
Нагадаємо, 173 депутати Верховної Ради в лютому отримали компенсацію з державного бюджету за оренду житла або найму готельного номера
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас