Яценюк обговорив з депутатами Бундестагу співробітництво України і Німеччини в торговельній та інвестиційній сферах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк обговорив з депутатами Бундестагу співробітництво України і Німеччини в торговельній та інвестиційній сферах

Казна та Політика
116
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк обговорив з депутатами німецького Бундестагу співробітництво України і Німеччини в торговельній та інвестиційній сферах, а також питання внутрішньої ситуації в Україні та міжнародної безпеки.
Як повідомила в середу прес-служба Кабміну, від німецької сторони у зустрічі взяли участь зовнішньополітичний представник фракції ХДС / ХСС Юрген Гардт і голова парламентської комісії з питань використання бундесверу за кордоном, колишній міністр оборони Німеччини Фолькер Рюе.
“Депутати Бундестагу високо оцінили внесок Арсенія Яценюка в процес політичної стабілізації в Україні і економічного відновлення. Під час розмови йшлося про плани співпраці двох держав, зокрема, в торговельній та інвестиційній сферах”, – йдеться в повідомленні.
Співрозмовники також обговорили політичну ситуацію в Україні та актуальні регіональні і міжнародні проблеми.
“А.Яценюк подякував членам німецького парламенту за незмінну підтримку суверенітету, територіальної цілісності і безпеки України, а також за надання фінансової, технічної та гуманітарної допомоги нашій країні”, – повідомили в прес-службі українського уряду.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас