Дочка "Укргазвидобування" планує ввести в експлуатацію 15 газових свердловин — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дочка "Укргазвидобування" планує ввести в експлуатацію 15 газових свердловин

Енергетика
267
Компанія “Полтавагазвидобування”, що входить в найбільшу газовидобувну компанію України “Укргазвидобування”, має намір в 2016 році освоїти 1,5 мільярда гривень на пошуково-розвідувальне та експлуатаційне буріння, ввівши в експлуатацію 15 газових свердловин.
Про це сказано в програмі соціально-економічного розвитку Полтавської області, яку сьогодні передали для розгляду і затвердження на сесії депутатам облради.
Згідно з даними програми, на експлуатаційне буріння планується використовувати 882,5 мільйона гривень, що дозволить ввести в експлуатацію 15 свердловин. Очікуваний приріст видобутку цих свердловин в наступному році складе близько 80 мільйона кубометрів газу і 5,7 тисячі тонн газового конденсату.
Підприємство планує в цьому році отримати 11 спеціальних дозволів на геологічне вивчення, в тому числі промислову розробку корисних копалин.
Триватимуть геологорозвідувальні роботи на Західно-Новотроїцької, Західно-Новоукраїнської, Північно-степової та Скиданівська майданчиках.
Нагадаємо, “Полтавагазвидобування” веде розробку більш 40 родовищ вуглеводнів в східній і центральній частині України (Полтавська, Харківська, Сумська та Дніпропетровська області).
“Укргазвидобування” – найбільша газовидобувна компанія України, на яку припадає близько 75% всього видобутого в Україні газу. “Укргазвидобування” – найбільша газовидобувна компанія України. До складу компанії входять 4 газопромислових управління: “Шебелинкагазвидобування”, “Полтавагазвидобування”, “Харьковгазвидобування” і “Львівгазвидобування”.
100% акцій компанії належать НАК “Нафтогаз України”.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас