У ПАТ "Укрзалізниця" визначили, хто постачатиме продукти харчування пасажирам поїздів далекого прямування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У ПАТ "Укрзалізниця" визначили, хто постачатиме продукти харчування пасажирам поїздів далекого прямування

Казна та Політика
387
ТОВ “Експансія” (Вишневе Київської обл.), оператор мережі гіпермаркетів Fozzy Cash & Carry, визнано переможцем конкурсу з визначення постачальника продуктів харчування для продажу в поїздах далекого прямування ПАТ “Укрзалізниця” (УЗ).
Згідно з оголошенням на порталі філії УЗ “Магістраль”, відповідне рішення прийнято конкурсною комісією з визначення постачальника продуктів для “Укрзалізниці”.
Згідно з повідомленням, “Укрзалізниця” офіційно повідомить про прийняте рішення всіх учасників конкурсу відповідно до законодавства.
“Укрзалізниця” 12 грудня 2016 року оголосила проведення відкритого і прозорого конкурсу на визначення єдиного постачальника продуктів харчування, які будуть реалізовуватися для пасажирів поїздів далекого прямування. Головним критерієм відбору постачальника є гарантовано висока якість продукції.
Fozzy Group працює в Україні з 1997 року. Торгівля продуктами і товарами для дому представлена супермаркетами “Сільпо”, магазинами преміум-формату Le Silpo, оптовими гіпермаркетами Fozzy, “магазинами біля будинку” “Фора” і “Бумі”, непродовольчими товарами – аптеками “Будь Здоров”, фармацевтичними супермаркетами “Біла ромашка “і магазинами персональної електроніки Ringoo.
Раніше також повідомлялося, що оператором з надання послуг харчування для пасажирів швидкісних поїздів стала “ВОГ Рітейл”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас