Насіров розповів, як фіскали "вибивають" борги з "Укрнафти" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Насіров розповів, як фіскали "вибивають" борги з "Укрнафти"

Казна та Політика
354
ПАТ “Укрнафта” оплачує поточні податкові платежі до державного бюджету.
Про це повідомив журналістам голова Державної фіскальної служби Роман Насіров після прес-конференції у вівторок.
Він зазначив, що суд визнав законною вимогу ДФС до “Укрнафти” зі сплати податкової заборгованості, і в даний час фіскальне відомство списує кошти з рахунків компанії.
“Ми подаємо в банки заявки на зняття коштів до держбюджету в рахунок погашення податкових зобов’язань”, – сказав Насіров, додавши, що ДФС подає заявки на зняття всіх коштів, але він вважає, що банки не забезпечують списання всіх грошей, що надходять на рахунки “Укрнафти”.
Насіров, додав, що після того, як ДФС закінчить зняття коштів з рахунків компанії, на що піде 1-2 місяці, відомство перейде до наступних заходів по стягненню боргів.
Нагадаємо, що заборгованість ПАТ “Укрнафта” перед державним бюджетом за станом на 1 січня 2016 року становить 10,4 млрд гривень.
Борг сформувався переважно за рахунок несплати самостійно задекларованих сум рентних платежів, а також ПДВ і податку на прибуток.
При цьому дебіторська заборгованість становить 18,676 млрд гривень.
ПАТ “Укрнафта” – найбільша українська нафтовидобувна компанія. НАК “Нафтогаз України” належить 50% + 1 акція “Укрнафти”, групі компаній “Приват” Ігоря Коломойського – близько 42% акцій.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас