КМДА залучила IFC до підготовки конкурсу з концесії теплових мереж столиці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА залучила IFC до підготовки конкурсу з концесії теплових мереж столиці

Казна та Політика
117
Київська державна міська адміністрація (КМДА) привернула IFC до підготовки умов проведення конкурсу з концесії теплових столичних мереж, повідомила фінансовий директор ПАТ “Київенерго” Тетяна Грязнова.
“Консультанти проведуть технічну, економічну експертизу. У результаті роботи буде підготовлений якийсь документ (який буде належати замовнику – КМДА), на підставі якого будуть розроблені умови конкурсу”, – сказала вона на прес-конференції в Київ у вівторок.
Т.Грязнова уточнила, що “Київенерго” зі свого боку надаватиме необхідний доступ і інформацію фахівцям IFC.
У той же час, доступ “Київенерго” до підсумками експертизи буде обмежений рівнем необхідним для конкурентної ситуації на майбутньому конкурсі.
Фіндиректор нагадала, що дія поточного договору, на підставі якого “Київенерго” орендує теплові мережі у міської громади, завершується на початку 2017р.
“Ми готові брати участь в майбутньому конкурсі, якщо його умови, а також регуляторне середовище забезпечуватимуть взаємовигідне співробітництво для всіх, починаючи від споживачів і закінчуючи акціонерами енергокомпаній. В іншому випадку, ми залишимося постачальником е / е”, – резюмував глава компанії Олександр Фомін.
Як повідомлялося, зараз КМДА проводить аудит виконання поточного договору оренди теплових мереж із залученням компаній з “великої четвірки”. За словами глави КМДА Петра Пантелєєва, у міста і “Київенерго” є деякі розбіжності в питанні виконання поточного договору.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас