У конкурсі з відбору голови "Укрзалізниці" беруть участь вісім іноземців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У конкурсі з відбору голови "Укрзалізниці" беруть участь вісім іноземців

Казна та Політика
288
Серед 31 претендента на посаду глави ПАТ “Укрзалізниця”, крім 23 українських кандидатів, вісім іноземців, повідомив міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус.
“Сьогодні ось уже п’ять годин на співбесідах кандидатів на пост гендиректора УЗ. Є сильні, є і слабкіші. Всього 31 кандидат – вісім іноземців, 23 наших”, – написав він у Twitter.
А.Абромавичус також повідомив, що на сьогоднішній день проходить шість конкурсів з відбору глав по таких підприємствах, як: “Укрспирт”, “Укрзалізниця”, “Укренерго”, “Центренерго”, “Укрпошта”, “Електроважмаш”.
“Закінчимо протягом двох тижнів”, – написав глава МЕРТ.
Як повідомлялося, МЕРТ в лютому оголосило конкурсний відбір на посаду керівника ПАТ “Укрзалізниця”. На подачу заявок було відведено термін до 16:00 25 березня, відбір стартував з 30 березня, а оприлюднення його результатів намічено до 29 квітня 2016 року.
Не дивлячись на те, що МЕРТ не оприлюднював імена кандидатів, в ЗМІ був опублікований список передбачуваних претендентів на посаду керівника “Укрзалізниці”.
Серед них ЗМІ вказували: Олександр Завгородній, який до недавнього часу керував ПАТ, екс перший заступник міністра інфраструктури (нині радник міністра) Володимир Шульмейстер, екс глава Південно-Західної залізниці, (нині радник столичного мера) Олексій Кривопішин, екс-глава Південної магістралі (нині народний депутат) Віктор Остапчук, екс-глава “Укрзалізниці” Борис Остапюк, член правління “Укрзалізниці” Штефвн Хофсаес та інші.
Офіційно раніше про намір брати участь в конкурсі журналістам заявляли А.Завгородній і В.Шульмейстер.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас