Чернігів має намір закупити нових 10 тролейбусів великої місткості на 50 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чернігів має намір закупити нових 10 тролейбусів великої місткості на 50 млн грн

Казна та Політика
318
Комунальне підприємство “Чернігівської тролейбусне управління” оголосило тендер на закупівлю 10 тролейбусів великої місткості з очікуваною вартістю закупівлі 50 млн грн, повідомляється на порталі держзакупівель.
Згідно з оголошенням, відкриття пропозицій намічено на 10 травня.
Термін поставки тролейбусів – до кінця поточного року.
Згідно з тендерною документацією, тролейбуси з низьким рівнем підлоги повинні бути виробництва 2016 року, довжиною 11,9-12,2 м, пасажиромісткістю не менше 100 чол. (В тому числі не менше 25 сидячих місць), пристосованим для перевезення пасажирів з обмеженими можливостями.
За повідомленнями місцевих ЗМІ, недавно статутний капітал Чернігівського тролейбусного управління був збільшений на 55 млн грн з метою закупівлі нового транспорту і ремонту контактної мережі.
Крім того, Чернігів розраховує на отримання кредиту ЄБРР на закупівлю тролейбусів (орієнтовно 40 од.)
Як повідомлялося, ЄБРР в жовтні 2015 року схвалив виділення EUR100 млн кільком українським містам (в тому числі Чернігову) для поліпшення інфраструктури громадського транспорту з фокусуванням на реновації та підвищенні ефективності транспорту.
Перший такий договір ЄБРР підписав з КП “Одесміськелектротранс” про надання кредиту в розмірі EUR8 млн на 12 років на оновлення тролейбусного парку (придбання 45 тролейбусів) під муніципальні гарантії.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас