Недосконалість чинної системи авіасполучення може обійтися Європі в 245 млрд євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Недосконалість чинної системи авіасполучення може обійтися Європі в 245 млрд євро

Світ
215
Недосконалість чинної системи управління повітряним рухом в Європі може обійтися європейській економіці до 245 млрд євро до 2035 року, випливає з дослідження Міжнародної асоціації повітряного транспорту (IATA).
За даними IATA, система авіасполучення в Європі сьогодні дає 11,7 млн робочих місць і приносить близько $ 860 млрд в ВВП Євросоюзу. Однак дані показники неефективні, вважають в асоціації: авіакомпанії літають в середньому майже на 50 км більше, ніж треба відстані, збільшуючи час польоту приблизно на 10 хвилин. Саме ці недоліки системи, якщо їх не усунути, приведуть до багатомільярдних випадних доходів європейської економіки до 2035 р
“Неефективність управління повітряним рухом – це тягар не тільки для авіакомпаній. Від затримок рейсів страждають мандрівники. Навколишнє середовище страждає від викидів, які можна запобігти. Підприємства стикаються зі зниженням продуктивності праці. У сукупності все це впливає на конкурентоспроможність Європи. Це дослідження показує, що кожна європейська і юридична фізична особа причетна до цього питання “, – зазначив генеральний директор IATA Тоні Тайлер.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас