Аваков заявляє про виділення 43 млн гривень на закупівлю спецавтомобілів для поліцейських двох областей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аваков заявляє про виділення 43 млн гривень на закупівлю спецавтомобілів для поліцейських двох областей

Казна та Політика
487
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявляє про виділення Кабінетом Міністрів 43 млн гривень на закупівлю спеціальних автомобілів для поліцейських патрулів у Донецькій і Луганській області.
Про це міністр написав на своїй сторінці в мікроблозі Twitter.
“Кабмін виділив 43 млн грн на закупівлю спеціальних поліцейських автомобілів під новий поліцейський патруль в Донецькій і Луганській області”, – повідомив він.
Заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефедов після засідання уряду повідомив журналістам, що в ситуації, яка виникла навколо відсутності підпису міністра економічного розвитку і торгівлі Айвараса Абромавичуса під проектом даного рішення, немає ніякого наміру, а це є суто юридичним моментом.
“Рішення прийнято. Підпис міністра є”, – додав Нефьодов.
Він підкреслив, що у Міністерства економічного розвитку і торгівлі не було ніяких заперечень до прийняття даного рішення.
Раніше в ході засідання Кабміну Аваков розповів, що мова йде про виділення коштів на покупку близько 60 автомобілів для зони антитерористичної операції.
Аваков зазначив, що проект відповідного рішення не має необхідної підпису Абромавічуса, а він сам відсутній на засіданні уряду.
При цьому прем’єр-міністр Арсеній Яценюк повідомив, що, за наявною у нього інформацією, міністр перебуває у себе в кабінеті.
Після цього він доручив Нефьодову отримати підпис Абромавічуса під проектом даного рішення.
Раніше в середу Яценюк доручив Абромавічусу узгодити проект рішення Кабміну про виділення 40 млн гривень на закупівлю автомобілів для потреб АТО.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас